الكيكة دي انا مجرباها ويمكن او تجربةة ليه في المطبخ بس الحمدلله عدت بالسلام بدون اضرار هيا سهلة خالص ومش محتاجة فرن ولا اي حاجة
المقادير:
بسكويت ماري او اي بسكويت شاي
شكولاته مارس 5 حبات كبار
علبة قشطة
معلقة اكل زبدة
شوية حليب عشان البسكويت
ملاحظة: المقادير بتختلف حسب الكمية يعني كل ما زودتي الكمية زودي المقدار
الطريقة:
سيحي معلقة الزبدة في حلة وبعد كده حطي عليها القشطة وقلبيها شوية وبعدين ضيفي الشوكولاته وسيحيها لحد ما تبيقى عاملة زي الشربة
بعد كده في الصينية البايركس هتحطي طبقة بسكويت بس تغطسيها في الحليب شوية عشان تطرى بس مش اوي لدرجة انها تتكسر لانها لازم تكون مقرمشة شوية
وبعدين تجيبي الشوكلاته وتحطي حاجة بسيطة تدهني بيها طبقة البسكويت
بعدين تحطي طبقتين بسكويت مغموسين في لحليب برضه وبعد كده بقية الشكولاته الباقية بس ابقي الاول قلبيها على النار تاني عشان هتكون مسكت نفسها
سيبيها بقى شوية في الهوا وبعدين غطيها وحطيها في التلاجة شوية لحد ما تمسك نفسها
وبالهنا والشفا وابقو قولولي ايه الاخبار في اي اضرار ولا لا
بس انا جربتها محصلش حاجة الحمدلله